Ξεκινά η νέα εκστρατεία της Αστυνομίας – Δύο τα παραπτώματα που θα ελέγχονται

Ξεκινά η νέα εκστρατεία της Αστυνομίας – Δύο τα παραπτώματα που θα ελέγχονται

Στους δρόμους βγαίνει ξανά η Αστυνομία Κύπρου, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών της για μείωση και πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης.

Η νέα εκστρατεία της Αστυνομίας που ξεκινά από την Δευτέρα 12/6 και θα τελειώσει την Κυριακή 18/6 αφορά δύο παραβάσεις, οι οποίες θα ελέγχονται.

Συγκεκριμένα, θυμίζουμε ότι οι παραβάσεις που αφορά η εκστρατεία είναι, η υπερβολική ταχύτητα που συγκαταλέγεται στις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, ενώ θα γίνονται παράλληλα και ελέγχοι για την ορθή χρήση των λωρίδων κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο και κυρίως στο τμήμα με τις τρεις λωρίδες.

Διαβάστε επίσης: ΠΡΟΣΟΧΗ! Ξανά στους δρόμους η Αστυνομία για νέα εκστρατεία - Η παράβαση που θα ελέγχεται

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE