ΚΑΙΡΟΣ: Ηλιοφάνεια μέχρι το απόγευμα - Συνεχίζουν οι άνεμοι

ΚΑΙΡΟΣ: Ηλιοφάνεια μέχρι το απόγευμα - Συνεχίζουν οι άνεμοι

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη (20/6)ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από νωρίς το απόγευµα πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά ή και τα ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν από το µεσηµέρι µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα προσήνεµα παράλια θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Το βράδυ της Τρίτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά ενδέχεται να σηµειωθεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά αλλά στα νότια και βόρεια θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και στα ανατολικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή άνοδο µέχρι την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για GSI: Πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών επιθυμεί η Κυβέρνηση

Λετυμπιώτης για GSI: Πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών επιθυμεί η Κυβέρνηση

Η κυβέρνηση επιθυμεί να διερευνηθούν πλήρως από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι καταγγελίες, σε σχέση με τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE