ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για δύο μέρες 26χρονη με «μακριά χέρια»

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για δύο μέρες 26χρονη με «μακριά χέρια»

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Τετάρτη 21/6 διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 26χρονης, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η διάρρηξη σημειώθηκε σε κατοικία στην Πέγεια  στις 4 Μαΐου του 2017.

Όπως κατήγγειλε ο συνταξιούχος  Κύπριος ιδιοκτήτης της κατοικίας ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει από την οικία του το χρηματικό ποσό των 4 χιλ. ευρώ

Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 26χρονης η οποία και συνελήφθη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

Το Κυπριακό συζήτησε μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ χθες στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γάζα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE