ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δικαιολογείται ο Πάμπος να «σχίζει τα ρούχα» του…

Δικαιολογείται ο Πάμπος να «σχίζει τα ρούχα» του…

Ήταν πολύ σκληρός ο τρόπος που έχασε τη νίκη η Ομόνοια στο χθεσινό παιχνίδι με την Ανόρθωση. Καταλαβαίνουμε τον Πάμπο, που τρελαίνεται για τη νέα “αυτοκτονία” της ομάδας του. 

Ο έμπειρος τεχνικός “σχίζει τα ρούχα του”, γιατί διαπιστώνει ότι υπάρχει πρόοδος στην ομάδα του, έχουν γιατρευτεί μερικές “ασθένειες” που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μπορούσε όμως να σκεφτεί ότι θα έλθει το άτσαλο αυτό… “δωράκι” του Φελτχούιζεν στο φινάλε. 

Το κακό για την Ομόνοια ήταν πως δεν είχε καθόλου χρόνο να αντιδράσει. Ο Πάμπος πρέπει να “τρώγεται” παραπάνω μέσα του, επειδή ο Ολλανδός τερματοφύλακας είχε κάμει και την αποτυχημένη έξοδο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

Ξεκινώντας το χτίσιμο της φετινής Ομόνοιας την περασμένη Άνοιξη, ο 50χρονος τεχνικός είχε βάλει μέσα στις προτεραιότητες του να βρει έναν γκολκίπερ με προσωπικότητα, που θα είναι πραγματικός φύλακας άγγελος της πράσινης εστίας.

Του έδωσαν συστάσεις ότι αυτά τα κριτήρια τα πληρεί ο Φελτχούιζεν. Λογικά κάθισαν μαζί με τον Αντρέα Μαυρή (προπονητή τερματοφυλάκων) και μελέτησαν καλά την συγκεκριμένη υποψηφιότητα. 

Προφανώς πείσθηκαν ότι μπορεί να “σκεπάζει” ικανοποιητικά τα γκολπόστ της ομάδας. Γι’ αυτό και τον περίμεναν κάμποσο καιρό το καλοκαίρι, αν και καθυστερούσε να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις αν θα έλθει να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος. 

Μόνο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, την περασμένη αγωνιστική, με την επέμβαση του σε ένα τετ-α-τετ με τoν Αλντάιρ, μπορεί να λεχθεί ότι έδωσε βαθμούς στην Ομόνοια. 

Βάσει του συνολικού του δείγματος, δικαιολογημένα ο Ολλανδός τερματοφύλακας, προβληματίζει τους πάντες στο πράσινο οικοδόμημα. Πολύ περισσότερο τον Πάμπο, που βλέπει μια από τις βασικές επιλογές του καλοκαιριού, να αποδεικνύεται (μέχρι στιγμής) ανεπαρκής. 

H πικρή πραγματικότητα, είναι πως ούτε ο Παναγή, δεν είναι ο γκολκίπερ, που είναι ακόμα έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας για επιστροφή της Ομόνοιας στην κορυφή. Το παιδί έχει αρκετά προσόντα, αλλά χρειάζεται ακόμα βελτίωση σε μερικούς τομείς. Τούτο μάλλον θα το πουν και πιο ειδικοί από τον υπογράφοντα. Εννοώ προπονητές τερματοφυλάκων. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top