ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλλαξαν τα δεδομένα για τον πρωταθλητή! Ποντάρετε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Άλλαξαν τα δεδομένα για τον πρωταθλητή! Ποντάρετε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Νέα δεδομένα για τον πρωταθλητή έχουν φέρει τα τελευταία αποτελέσματα, με τις διαφορές πλέον μεταξύ των φαβορί να έχουν μικρύνει! Ποντάρετε τώρα στον Stoiximan, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος!

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, παρατηρούνται μεγάλες διαφοροποιήσεις στις αποδόσεις σε σχέση με τις αρχικές τιμές!

Ο ΑΠΟΕΛ –που έχει κατακτήσει τους πέντε τελευταίους τίτλους- παραμένει το πρώτο φαβορί, αλλά πλέον δεν έχει το ισχυρό προβάδισμα που είχε μέχρι πρόσφατα. Οι πολλές βαθμολογικές απώλειές του και η κρίση που διέρχεται έχουν αλλάξει τα δεδομένα, με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα να ακολουθούν από κοντά πλέον. Ξεχωρίζει αυτή η τριάδα, με την Ανόρθωση να βρίσκεται πιο πίσω, ενώ δεν έχουν μεταβληθεί ιδιαίτερα τα δεδομένα για Ομόνοια και ΑΕΛ.

Πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένα πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.

Ο ΑΠΟΕΛ πλέον δίνει 2.00 για κατάκτηση του τίτλου, η ΑΕΚ δίνει 3.50, ο Απόλλωνας 4.00. Από εκεί και πέρα Ανόρθωση και Ομόνοια έχουν απόδοση 18.00 και η ΑΕΛ 25.00! Αν ψάχνετε για μεγάλο αουτστάιντερ, στην έβδομη θέση βρίσκεται η Πάφος με απόδοση 500.00!

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ποντάρετε τον επόμενο πρωταθλητή. Ποντάρετε τώρα στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.), για να διασφαλίσετε τα περισσότερα δυνατά κέρδη.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Ποντάρετε το νέο πρωταθλητή σ’ αυτό εδώ το λινκ.

 

ΤΑ ΛΙΝΚ ΣΤΑ ΜΠΟΛΝΤ:

https://www.stoiximan.com.cy/

 

https://www.stoiximan.com.cy/competition-winners/

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top