LIFESTYLE

Τα ξενύχτια του Πατσαλίδη στο Δάλι! Αγχωμένος στο Δημοτικό Αμφιθέατρο! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα ξενύχτια  του Πατσαλίδη στο Δάλι! Αγχωμένος στο Δημοτικό Αμφιθέατρο! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Τρίτη, 27/6, εθεάθη στο Δάλι, σε ένα άδειο αμφιθέατρο να δηλώνει αγχωμένος, όντας καταιδρωμένος.

Το ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW ετοιμάζεται για ένα season finale που θα συζητηθεί... Την Παρασκευή, 30 Ιουνίου στις 22:10 ζωντανά στον ALPHA Κύπρου από το Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου με Βίκυ Χατζηβασιλείου, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Νίκο Γκάνο κ.α. Ένα ανατρεπτικό season finale με ατάκες, τρολάρισματα και ατελείωτο γέλιο υπόσχεται το τελευταίο The ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW της σεζόν που θα προβληθεί ζωντανά την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 22:10 από τον ALPHA Κύπρου. Ήδη ο δημοφιλής stand-up comedian Λούης Πατσαλίδης μαζί με την δημιουργική ομάδα της εκπομπής, εργάζονται πυρετωδώς για ένα ξεχωριστό – ξεκαρδιστικό ζωντανό show που θα παρακολουθήσουν ζωντανά 1500 περίπου θεατές από το νέο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Γι αυτό άλλωστε νυχτοξημερώνεται στο Δάλι και δουλεύει πυρετωδώς, ούτως ώστε όλα να είναι άψογα την μεγάλη βραδιά. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την Τρίτη, 27 Ιουνίου. Στο πλευρό του Λούη ως καλεσμένοι στην τελευταία εκπομπή θα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Το μουσικό μέρος της εκπομπής θα ενισχυόσουν οι: Νίκος Γκάνος καθώς και ο Δήμος Μπέκε και η Ματθίλδη Μαγγίρα με μοναδικά ντουέτα, ενώ η Τζώρτζια Παναγή επιστρέφει στην σκηνή για ένα ξεκαρδιστικό opening act. Τη μουσική του opening υπογράφει ο γνωστός Σουηδός συνθέτης Thomas G:Son (δημιουργός του Euphoria) ο οποίος παραχώρησε ένα από τα κομμάτια στην εκπομπή. Στο σόου, θα χρησιμοποιηθούν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα καθώς και 4Κ προβολές σε οθόνη 18 μέτρων, για πρώτη φορά στη Κυπριακή τηλεόραση.          

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top