LIFESTYLE

Μισθοφόρος- Βασάλος: Γιατί ξαναφόρεσαν τα λεκιασμένα ρούχα του «Survivor» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μισθοφόρος- Βασάλος: Γιατί ξαναφόρεσαν τα λεκιασμένα ρούχα του «Survivor» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

εκιασμένα ρούχα του «Survivor» ξαναφόρεσαν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στον προημιτελικό που προβλήθηκε live από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Δευτέρα 03/07. Εμφανίστηκαν με τα μακό και τα μαγιό με τα οποία κυλίστηκαν στις αμμουδιές, κοιμήθηκαν στην ξύλινη καλύβα και δεν έβγαλαν από πάνω τους, για πέντε μήνες, στον Άγιο Δομίνικο.  Προφανώς ήταν μία επιλογή της παραγωγής, για να θυμίζουν λίγο περισσότερο «Survivor» και να δίνουν την αίσθηση ότι μόλις προσγειώθηκαν στην Αθήνα από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει, καθώς όταν προσγειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Βασάλος και ο μισθοφόρος φορούσαν άλλα και πρωτίστως- καθαρά- ρούχα. Μιας και ο μισθοφόρος ξαναφόρεσε τη χαρακτηριστική χακί μπλούζα του με τις μαύρες ρίγες και το πρώην σιέλ μαγιό του - γιατί σήμερα έχει ένα ακαθόριστο χρώμα- δεν θέλησε να αλλάξει ξανά. Μετά την αποχώρησή του, επισκέφτηκε τα μαγαζιά που διατηρεί στον Χολαργό και στην Αγ.Παρασκευή, όπως εμφανιζόταν όλο αυτό το διάστημα στην μικρή οθόνη. Μένει να δούμε πώς θα εμφανιστούν ο Ντάνος και ο Μάριος Πρίαμος στον αποψινό 04/70 ημιτελικό που επίσης θα μεταδοθεί live.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top