LIFESTYLE

«Καμία σχέση» η Βαλαβάνη του Survivor με αυτήν που έφτασε στην Ελλάδα! Δείτε την ενόχλησή της στις ερωτήσεις για τον Ντάνο! VIDEO

«Καμία σχέση» η Βαλαβάνη του Survivor με αυτήν που έφτασε στην Ελλάδα! Δείτε την ενόχλησή της στις ερωτήσεις για τον Ντάνο! VIDEO

Η παίκτρια των Διασήμων επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο την περικύκλωσαν κάμερες και δημοσιογράφοι, αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ευρυδίκη εκτός από διαφορετικά μαλλιά και look είχε και μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά, η οποία δεν θύμιζε σε τίποτα την οξύθυμη παίκτρια του Αγίου Δομινίκου. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, μη μπορώντας βέβαια να κρύψει τη δυσφορία της για τα πολλά ερωτήματα που δέχτηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ δεν έδειξε να νοιάζεται για το αν είναι δημοφιλής ή όχι στο τηλεοπτικό κοινό. Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι την ενόχλησή της την έδειξε, αλλά πολύ ευγενικά και γλυκά. Σχετικά με την σχέση της με τον Ντάνο είπε: «Στην αρχή, όταν πεινάς, όταν βρέχεσαι, όταν δεν έχεις να φας τίποτα, λίγο τα νεύρα είναι… Όταν πρέπει να συμβιώσεις αναγκαστικά με 12 διαφορετικές προσωπικότητες και όταν ο ένας δεν ξέρει τον άλλον, μια κουβέντα παραπάνω θα παρεξηγηθεί. Με τον Ντάνο έχει τελειώσει η υπόθεση, δεν ξέρω για ποιο λόγο το ξανασυζητάμε. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ καλό παιδί με το οποίο μπορεί να είχαμε στην αρχή τις εντάσεις μας -όχι μόνο με εμένα αλλά και με άλλα παιδιά- δόξα τω Θεώ έκατσα, μίλησα μαζί του και τώρα στο τέλος που μείναμε οι δυο μας συνεργαστήκαμε άψογα.Θα χαρώ πολύ να δω όλα τα παιδιά, δεν υπάρχει άτομο που δεν θέλω να δω. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.».   Όσόν αφορά στο κατά πόσο υπήρξε φλερτ της Ευρυδίκης με Βασάλο και Αγγελόπουλο απάντησε: «Έχει ακουστεί ότι είχα φλερτ με τον Βασάλο, με τον Ντάνο, δεν ισχύει τίποτα. Το μόνο πράγμα που δεν σκέφτεσαι μέσα στο παιχνίδι είναι το ερωτικό κομμάτι.» Δείτε το σχετικό video:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top