ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΤΣΙΑ: Μεγάλες ποσότητες από παράνομα τσιγάρα κατασχέθηκαν από γνωστό περίπτερο - Πωλούσε του κοσμάκη τσιγάρα των Κατεχομένων

ΛΑΤΣΙΑ: Μεγάλες ποσότητες από παράνομα τσιγάρα κατασχέθηκαν από γνωστό περίπτερο - Πωλούσε του κοσμάκη τσιγάρα των Κατεχομένων

Σε κατάσχεση 23 συσκευασιών των 200 τεμαχίων τσιγάρα και 15,100 κιλά καπνού για στριφτό τσιγάρο κατασχέθηκε στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, το πρωί της Δευτέρας 03/07 , μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Λευκωσίας και Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν σε περίπτερο στα Λατσιά στην επαρχία Λευκωσίας, ποσότητα 23 συσκευασιών των 200 τεμαχίων τσιγάρα μάρκας VV1 και MARLBORO καθώς επίσης και 15 κιλά και 100 γραμμάρια καπνού για στριφτό τσιγάρο και καπνού για ναργιλέ, μάρκας OLD HOLBORN, CLEOPATRA, CAPTAIN BLACK και EL BASHA, η δασμοφορολογική επιβάρυνση των οποίων ανέρχεται στα € 4,000 περίπου. ΛΑΤΣΙΑ: Σε εξέλιξη επιχείρηση του ΟΠΕ Λευκωσίας σε γνωστό περίπτερο O Ελληνοκύπριος ιδιοκτήτης του περιπτέρου, παραδέχτηκε ότι τα καπνικά προϊόντα προέρχονται από τα κατεχόμενα και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα ενώ τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν από τις Τελωνειακές Αρχές. Ακολούθως ο εν λόγω Ελληνοκύπριος εξέφρασε τη πρόθεση του για εξώδικο διακανονισμό της υπόθεσης, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Διευθυντή Τμήματος Τελωνείων με την καταβολή χρηματικής πληρωμής ύψους € 6,000. Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού, το εν λόγω πρόσωπο αφέθηκε ελεύθερος, ενώ τα καπνικά προϊόντα εγκαταλείφτηκαν στο Τμήμα Τελωνείων. Επίσης, σήμερα το πρωί, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, του Τμήματος Φορολογίας, του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Τμήματος Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Αστυνομίας, πραγματοποίησαν κοινή επιχείρηση στην επαρχία Λεμεσού για εντοπισμό ειδών που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε εννέα υποστατικά και εντοπίστηκαν συνολικά 1.700 τεμάχια που εκ πρώτης όψεως παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (είναι απομιμήσεις) όπως τσάντες, πετσέτες θαλάσσης, σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου και πορτοφόλια που φέρουν, μεταξύ άλλων, τα εμπορικά σήματα, NIKE, MICHAEL KORS, RAY BAN κ.α. Τα πιο πάνω είδη, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα € 10,000 περίπου, κατασχέθηκαν και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top