ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 70χρονος έκανε την αυλή του φυτώριο κάνναβης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 70χρονος έκανε την αυλή του φυτώριο κάνναβης

Μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διενήργησαν το απόγευμα της Τετάρτης 12/7, βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 70χρονου από την επαρχία Λευκωσίας.

Με την έναρξη της έρευνας, ο 70χρονος υπέδειξε στα μέλη της ΥΚΑΝ, τρία φυτά κάνναβης ύψους 1 – 1,5 μέτρων τα οποία είχε φυτεμένα στην πίσω αυλή της οικίας τους. Επίσης, ο 70χρονος παρέδωσε στα μέλη της ΥΚΑΝ ένα σακουλάκι το οποίο περιείχε ένα γραμμάριο φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη. Τα μέλη της ΥΚΑΝ συνέλαβαν τον 70χρονο ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE