ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έρευνα σε δύο συλλόγους φιλάθλων διέπραξε η Αστυνομία – Εντοπίστηκαν μολότοφ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έρευνα σε δύο συλλόγους φιλάθλων διέπραξε η Αστυνομία – Εντοπίστηκαν μολότοφ

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας, διενέργησαν έρευνα σε δύο υποστατικά, όπου φιλοξενούνται σύνδεσμοι φιλάθλων της Λεμεσού.

Στο ένα από τα δύο υποστατικά, εντοπίστηκαν δύο εμπρηστικά αντικείμενα, τα οποία φαίνεται να είναι μολότοφ και κατασχέθηκαν για εξετάσεις. Ενώ σε έρευνα που έγινε σε πρόσωπο το οποίο βρισκόταν στο υποστατικό, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 5 γραμμάρια κάνναβης. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:  Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της νεανικής παραβατικότητας, της αποτροπής εγκληματικών ενεργειών, της πρόληψης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, μέλη του Τ.Α.Ε., Ο.Π.Ε. και ΟΥΛ.Α.Ε. Λεμεσού, της Τροχαίας Λεμεσού και των Αστυνομικών Σταθμών Αγίου Ιωάννη, Γερμασόγειας και Πολεμιδιών, διενήργησαν χθες βράδυ συντονισμένη επιχείρηση στην πόλη και προάστια της Λεμεσού. Συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν έρευνες με βάση δικαστικά εντάλματα, στους Συνδέσμους Φιλάθλων των Αθλητικών Σωματείων ΑΕΛ και Απόλλωνα. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν σε ανοιχτό χώρο έξω από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα, δύο εμπρηστικά αντικείμενα τύπου  μολότοφ, τα οποία παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις. Στους δύο συνδέσμους φιλάθλων έγινε έλεγχος σε 21 πρόσωπα συνολικά. Σε σωματικό έλεγχο που έγινε σε 20χρονο στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα εντοπίστηκε ένα πλαστικό σακουλάκι το οποίο περιείχε πέντε γραμμάρια κάνναβης. Ο 20χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος αργότερα το ίδιο βράδυ. Στον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ δεν διαπιστώθηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο. Η εκστρατεία συνεχίστηκε και σε άλλες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, όπου ελέγχθηκε αριθμός υποστατικών και έγιναν πέντε καταγγελίες για λειτουργία υποστατικών χωρίς άδεια, πέντε καταγγελίες για χρήση μεγαφώνων χωρίς άδεια και πέντε καταγγελίες για παραβάσεις που αφορούν τον περί οινοπνευματωδών ποτών Νόμο. Ελέγχθηκαν επίσης 54 διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων και προέκυψαν 46 καταγγελίες εκ των οποίων οι 15 αφορούσαν παράβαση σήματος τροχαίας και οι 12 αφορούσαν χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση. Το ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top