ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε να διορθώσει το τατουάζ του και έφυγε απογοητευμένος με μια «μαύρη τάτσα» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Πήγε να διορθώσει το τατουάζ του και έφυγε απογοητευμένος με μια «μαύρη τάτσα» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν του βγήκε σε καλό απ' ότι φαίνεται, η απόφαση να διορθώσει το τατουάζ που είχε «κτυπήσει» αρχικά στο μπράτσο του...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευση σε γνωστή καταγγελτική σελίδα στο Facebook, ένας άντρας, θέλησε μετά από χρόνια να διορθώσει το τατουάζ που είχε «κτυπήσει» στο μπράτσο του, γιατί μετά το φρεκάρισμα που επιχείρησε να κάνει σ' αυτό, δεν βγήκε πολύ καλό και ήθελε να το καλύψει. Ωστόσο, σύμφωνα με την ανάρτησή του αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η ιδέα του να επισκεφθεί τον συγκεκριμένο artist, δεν έβγαλε και το πιο καλό αποτέλεσμα, έτσι πλέον έχει στο μπράτσο του, μια μαύρη τάτσα όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος. Σύμφωνα πάντα με την ανάρτησή του, ο σχεδιαστής στον οποίο πήγε για να καλύψει το παλιό τατουάζ του, δεν του συμπεριφέρθηκε όπως αρμόζει σε ένα πελάτη, αλλά τον χειρίστηκε πολύ βιαστικά, έτσι βγήκε αυτό το αποτέλεσμα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE