Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί στο αποχαιρετιστήριο «πάρτι» του Έιντε

Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί στο αποχαιρετιστήριο «πάρτι» του Έιντε

πρώτη φορά μετά το ναυάγιο στο Κραν Μοντάνα, θα έχουν οι δύο ηγέτες να τα πουν, αν παρευρεθούν στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του Έσπεν Μπαρθ Έιντε. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτης», ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα παρευρεθεί στο δείπνο, λόγω και τις έκδηλης δυσαρέσκειας πράξεις και δηλώσεις του ειδικού συμβούλου του Γ.Γ του ΟΗΕ το Κυπριακό. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι συνεργάτες του τον ενθαρρύνουν να παρευρεθεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αποχωρεί οριστικά από τη θέση του ο Έιντε» – Μήνυμα καταλυτικής σημασίας από τον Γκουτέρες στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE