ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Χριστοδουλίδης: «Οι ΗΠΑ δεν ζήτησαν NAVTEX από την Τουρκία» - «Αναμένεται συγκεκριμένη ενημέρωση» - VIDEO

Ν. Χριστοδουλίδης: «Οι ΗΠΑ δεν ζήτησαν NAVTEX από την Τουρκία» - «Αναμένεται συγκεκριμένη ενημέρωση» - VIDEO

Δεν έχει ζητηθεί από την Τουρκία η έκδοση Navtex, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου, Νίκος Χριστοδουλίδης, σύμφωνα με ενημέρωση είχε η Λευκωσία τόσο από το Αμερικάνικο Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας.

Ακόμα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι, λόγω των εξελίξεων στην περιοχή ιδιαίτερα στη Συρία, υπάρχουν πολλά αμερικανικά πλοία. Εντός της ημέρα αναμένεται πιο συγκεκριμένη και πληρέστερη ενημέρωση από την Ουάσιγκτον συμπλήρωσε ο κ. Χριστοδουλίδης. Οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου έγιναν μετά το τέλος της συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου την Τρίτη 1/8, μετά από σχετική ερώτηση. Υπενθυμίζουμε ότι συγκεκριμένη NAVTEX εκδόθηκε από την Τουρκία τη Παρασκευή 28/7 αφορούσε ρυμούλκηση υποβρύχιας συσκευής από πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ εντός της Κυπριακής ΑΟΖ την Δευτέρα 31/7.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top