ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Τορναρίτη προς Αστυνομία: «Περιμένω την σύλληψη…» - Τρίτη φορά θύμα φωτομοντάζ

Μήνυμα Τορναρίτη προς Αστυνομία: «Περιμένω την σύλληψη…» - Τρίτη φορά θύμα φωτομοντάζ

Μήνυμα προς τις Αρχές θέλησε να στείλει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, εξ αφορμής του πρόσφατου περιστατικού κατασκευής ψευδούς tweet.

Του Τάσου Χριστοδούλου Ο κ. Τορναρίτης έγραψε χαρακτηριστικά: «Περιμένω την σύλληψη και την παραπομπή στην δικαιοσύνη αυτών που κατασκευάζουν ψεύτικες ειδήσεις σε μια προσπάθεια να επιβάλουν τις νοσηρές τους αντιλήψεις #Cyprus». Η ανάρτηση του: Το ψεύτικο tweet παρουσίαζε τον κ. Τορναρίτη να λέει, «οι Τουρκοκύπριοι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι παρόν στους εορτασμούς για τον βομβαρδισμό της Τυλληρίας. Δεν έχουμε μόνο εμείς ήρωες. Λέμε όχι στον διχασμό». To ψεύτικο tweet: Η κατασκευασμένη αυτή τοποθέτηση που δεν ανήκει στον βουλευτή του ΔΗΣΥ, πήρε μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα ο ίδιος να παίρνει θέση ξεκαθαρίζοντας τα γεγονότα και κάνοντας λόγο για ανηθικότητα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Τορναρίτης για το ψεύτικο tweet: «Η ανηθικότητα έχει και όρια» – «Με την επιστροφή μου θα παίρνουν τις απαντήσεις που Πρέπει» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ίδιος, δεν έμεινε μόνο στην καταδίκη όσων επιχειρούν να καταστρέψουν την εικόνα του και την υπόληψη του, προχωρώντας σε καταγγελία της υποθέσεως στην Αστυνομία από την οποία και αναμένει συλλήψεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία Νίκου Τορναρίτη στην Αστυνομία Άλλες δυο φορές θύμα φωτομοντάζ  Το πρώτο περιστατικό έγινε τον Ιανουάριο του 2017, όταν κυκλοφόρησε μια παραποιημένη φωτογραφία παρουσιάζοντας τον ίδιο με κουκούλα καταδότη. Αφορμή για την ακραία εκείνη ενέργεια, ήταν η επιλογή του βουλευτή, να φωτογραφηθεί με φόντο το λιμανάκι της Κερύνειας, στέλνοντας μήνυμα επανένωσης και ειρήνης. Τον Ιούνιο έπεσε για δεύτερη φορά θύμα φωτομοντάζ σε εκδήλωση της Unite Cyprus, όταν ο ίδιος ψευδώς φερόταν να κρατάει πλακάτ το οποίο υποτίθεται ότι έγραφε «Girne- Δεν ξεχνώ», δηλαδή «Κερύνεια - Δεν ξεχνώ». Στην πραγματικότητα όμως έγραφε, «Είμαστε η σιωπηρή πλειοψηφία». Την τελευταία περίπτωση καταδίκασε μέσα από το twitter πέραν των «Συναγερμικών» κι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης, γράφοντας, «ανήθικη και απαράδεκτη η τακτική επιτήδειων να κατασκευάζουν και να διαδίδουν πλαστές δηλώσεις πολιτικών προσώπων. Τελευταίο θύμα ο Ν.Τορναρίτης». Το tweet του κ. Αντωνιάδη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top