ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Όπως με Βέργα έτσι και με Λακκοτρύπη» ενεργεί το ΔΗΚΟ - Αντιδράσεις για άνιση μεταχείριση στελεχών

«Όπως με Βέργα έτσι και με Λακκοτρύπη» ενεργεί το ΔΗΚΟ - Αντιδράσεις για άνιση μεταχείριση στελεχών

Το περασμένο Σάββατο 19/8, η Γραμματεία του ΔΗΚΟ, αποφάσισε να αναστείλει τη συμμετοχή του Γιάννου Λακκοτρύπη από τα συλλογικά όργανα του κόμματος.

«Ο Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος και η Γραμματεία του Κόμματος αποφάσισαν ομόφωνα την αναστολή της συμμετοχής του κ. Λακκοτρύπη στα συλλογικά όργανα του Δημοκρατικού Κόμματος μέχρι την ολοκλήρωσε της ποινικής υπόθεσης», αυτό αναφερόταν αυτολεξεί στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο 19/8 το κόμμα. Ωστόσο, στελέχη που ανήκουν στην αντιπολιτευόμενη ομάδα στελεχών του ΔΗΚΟ, αντέδρασαν με την συγκεκριμένη απόφαση του Κόμματος, αφήνοντας αιχμές για σκοπιμότητες στις σελίδες δικτύωσης. Στο επίσημο ΔΗΚΟ όμως, απορρίπτουν τις επικρίσεις των αντιπολιτευόμενων στελεχών του κόμματος περί άνισης μεταχείρισης. Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Άθως Αντωνιάδης, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πολίτης" υποστήριξε ότι, ακριβώς η ίδια πρακτική και απόφαση και μάλιστα με τον ίδιο ακριβώς λεκτικό, ελήφθη και όταν ξεκίνησε ποινική υπόθεση σε βάρος του πρώην δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, ο οποίος ως γνωστόν είχε στηρίξει την εκλογή Νικόλα Παπαδόπουλου στην προεδρία του ΔΗΚΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώκεται ποινικά ο Λακκοτρύπης – Το είχαμε αποκαλύψει από τις 20/02/2017- «Δεν θέλω να ασχοληθώ ρε φίλε» έλεγε τότε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: Στον Γενικό Εισαγγελέα υπόθεση για Γ. Λακκοτρύπη – Από το λιμεναρχείο Βασιλικού βρέθηκε CEO στην VTS Vasiliko Γ. Λακκοτρύπης για υπόθεση με VTS που εξετάζει ο Γ. Εισαγγελέας: «Δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου, ρε φίλε»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top