ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αστυνομία Πάφου καταθέτει ο Φ. Φαίδωνος για τις υποθέσεις κακοδιαχείρισης τ/κ περιουσιών

Στην Αστυνομία Πάφου καταθέτει ο Φ. Φαίδωνος για τις υποθέσεις κακοδιαχείρισης τ/κ περιουσιών

Την πύλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου θα περάσει στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής 25/8, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος για να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει γύρω από τις υποθέσεις κακοδιαχείρισης τουρκοκυπριακών περιουσιών προκειμένου να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο Δήμαρχος Πάφου θα δώσει κατάθεση σε δύο ανακριτές της Αστυνομίας που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Φαίδωνος είπε ότι ο τρόπος με τον οποίο παραχωρούντο οι τ/κ περιουσίες για δεκαετίες αποτελεί «ένα μνημείο σκανδαλώδους διαχείρισης». Ο Δήμαρχος Πάφου, μιλώντας στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ΣΊΓΜΑ, αποκάλυψε ονόματα επιχειρηματιών και πολιτικών στην Πάφο και στη Λάρνακα οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, κατακρατούν παράνομα τ/κ περιουσίες εκατομμυρίων τις οποίες υπενοικιάζουν εισπράττοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως χωρίς να τα δηλώνουν στον Φόρο Εισοδήματος. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι διαπράττουν το ποινικό αδίκημα της φοροδιαφυγής αλλά και παραβιάζουν τη σχετική νομοθεσία και τους όρους του συμβολαίου που απαγορεύουν την υπενοικίαση αυτών των περιουσιών.   Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top