Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ τα «χώνει» δημόσια στον προπονητή της Chelsea Αντόνιο Κόντε – Τι συνέβη

Πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ τα «χώνει» δημόσια στον προπονητή της Chelsea Αντόνιο Κόντε – Τι συνέβη

Σύντομο αποδείχτηκε το πέρασμα του Εμανουέλ Σαρκί από την ΑΕΛ καθώς ο ποδοσφαιριστής μετά από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για 1,5 περίπου χρόνο δεν κατέφερε να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ μετά τα γήπεδα της Πολωνίας.

  Πρόκειται για ένα παίκτη που θεωρείτο πολύ μεγάλο ταλέντο και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Chelsea την οποία πάντα έχει στην καρδιά του. Ήρθε όμως η ώρα να τα χώσει στον προπονητή των πρωταθλητών Αγγλίας. Ο Σαρκί, πολύ στενός φίλος του Obi-Mikel πρώην ποδοσφαιριστή της Chelsea αποκαλύπτει ότι ο Κόντε φέρθηκε πολύ σκάρτα στον «κολλητό του» (ήταν μαζί στην Chelsea από την εφηβεία τους) καθώς μετά την απόφαση του να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο με την ομάδα της Νιγηρίας ώστε να έχει παιχνίδια στα πόδια του (προερχόταν από τραυματισμό) ο Κόντε ενημέρωσε τον Mikel ότι δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του. Δήλωσε ο Σαρκί στο  Owngoalnigeria.com πως η αντιμετώπιση αυτή στον Nιγηριανό διεθνή, ήταν πολύ άσχημη και τον πόνεσε πολύ καθώς δεν έδωσε την ευκαιρία στον παίκτη να αποχαιρετήσει τον κόσμο με τον τρόπο του, σε μια ομάδα που υπηρέτησε για 11 σχεδόν χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.