ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσταση ειδικής ομάδας από το ΤΑΕ Πάφου μετά την κατάθεση Φαίδωνος

Σύσταση ειδικής ομάδας από το ΤΑΕ Πάφου μετά την κατάθεση Φαίδωνος

Η Αστυνομία Πάφου άρχισε τη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά κακοδιαχείριση τουρκοκυπριακών περιουσιών, με ανακριτική ομάδα επικεφαλής της οποίας είναι ο Λοχίας ΤΑΕ Πάφου Ζωνάκης Γεωργίου, ο οποίος παίρνει και την κατάθεση του Δημάρχου Πάφου για την εν λόγω υπόθεση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η ανακριτική ομάδα που θα διερευνήσει τις υποθέσεις θα συσταθεί από έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ενώ θα ζητηθεί και η συνδρομή από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Μετά τη λήψη καταθέσεων και την κατάθεση που αναμένεται να κληθεί να δώσει λειτουργός της Υπηρεσίας Τουρκοκυπριακών Περιουσιών, ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί για μελέτη στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Απ’ εκεί θα εξεταστεί κατά πόσο ο φάκελος της υπόθεσης θα διαβιβαστεί στη Νομική Υπηρεσία προς αξιολόγηση του μαρτυρικού υλικού και για οδηγίες για τον παραπέρα χειρισμό της υπόθεσης. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top