Αναστάτωση σε πτήση με προορισμό την Πάφο – Αναγκαστική προσγείωση στην Πολωνία

Αναστάτωση σε πτήση με προορισμό την Πάφο – Αναγκαστική προσγείωση στην Πολωνία

Η πτήση από το Εδιμβούργο στην Πάφο το απόγευμα της Τετάρτης 30/8 δεν έφτασε έγκαιρα στον προορισμό της, καθώς δύο επιβάτες αναστάτωσαν το αεροσκάφος και ανάγκασαν τον πιλότο να προσγειωθεί εκτάκτως στην Κρακοβία.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού Το αεροσκάφος της Εasy Jet που εκτελούσε το δρομολόγιο Σκωτία-Κύπρος ήταν πάνω από την Σλοβακία όταν οι αεροσυνοδοί ήρθαν αντιμέτωποι με την ανάρμοστη συμπεριφορά δύο επιβατών. Όπως αναφέρει το πρωτόκολλο τα μέλη του πληρώματος ενημέρωσαν τον πιλότο ο οποίος πήρε την απόφαση να προσγειώσει άμεσα το αεροσκάφος στο πιο κοντινό αεροδρόμιο. Αφού η πτήση έκανε αναγκαστική στάση στην Κρακοβία οι δύο ταραξίες παραδόθηκαν στην Αστυνομία που τους περίμενε στο διάδρομο προσγείωσης «Θέλουμε να απολογηθούμε για το περιστατικό» ήταν τα λόγια εκπροσώπου της Easy Jet που πρόσθεσε ότι η ασφάλεια των επιβατών είναι το πρώτο μέλημα της εταιρίας για αυτό και το προσωπικό της είναι καλά εκπαιδευμένο στο να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE