Καλοκαίρι επίσημα τέλος και πάμε για βροχές! – Τι αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία

Καλοκαίρι επίσημα τέλος και πάμε για βροχές! – Τι αναφέρει η μετεωρολογική υπηρεσία

Την Παρασκευή 1/9, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται είναι πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, σε κάποιες ορεινές περιοχές και στα νοτιοανατολικά, το απόγευµα.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Παροδικά το απόγευµα, στα προσήνεµα παράλια θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι και αργότερα τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά τοπικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά θα παραµείνει µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τη θερµοκρασία να σηµειώνει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE