Αεροπορική σύνδεση Δουβλίνου - Λάρνακας - Χειμερινός τουρισμός - Οι τιμές

Αεροπορική σύνδεση Δουβλίνου - Λάρνακας - Χειμερινός τουρισμός - Οι τιμές

Η Cobalt Air επιβεβαίωσε με δελτίο τύπου της ότι θα πραγματοποιήσει πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου του Δουβλίνου με το Αεροδρόμιο της Λάρνακας στο πλαίσιο του χειμερινού προγραμματισμού που έχει κάνει για το 2017-18.

Οι πτήσεις μεταξύ Δουβλίνου Λάρνακας από την Κυπριακή εταιρεία γίνονταν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και μετά την επιτυχία που έδειξαν στην εταιρεία «ανάγκασε» την εταιρεία για δημιουργία της χειμερινής αυτής διαδρομής. Δείτε τις τιμές που θα έχουν οι πτήσεις στο Businessnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.