ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ήταν μόνη στο σπίτι η άτυχη γυναίκα – Τοποθέτηση από Πυροσβεστική για τα όσα έγιναν

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ήταν μόνη στο σπίτι η άτυχη γυναίκα – Τοποθέτηση από Πυροσβεστική για τα όσα έγιναν

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (12/9) στη Λεμεσό όταν γυναίκα έχασε τη ζωή της αφού πρώτα προκλήθηκε πυρκαγιά στο διαμέρισμα της.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε ανακοίνωση της περιγράφει τα γεγονότα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρή γυναίκα ένοικος διαμερίσματος – Την εντόπισαν αναίσθητη πυροσβέστες μετά από πυρκαγιά Συγκεκριμένα αναφέρει:   «Η ώρα  02:30 τα ξημερώματα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα διαμερίσματος στον πρώτο όροφο τετραώροφης  πολυκατοικίας στην οδό Ομήρου στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03:08. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης της πολυκατοικίας , αυλός τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων και αριθμός  αναπνευστικών συσκευών. Μια γυναίκα ( 50 ετών), μετά από έρευνα, βρέθηκε αναίσθητη στο αποχωρητήριο του διαμερίσματος. Της παρασχέθηκαν οι Α’ Βοήθειες μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η γυναίκα ήταν μόνη στο διαμέρισμα. Περίπολο της Αστυνομίας έφθασε πρώτο στη σκηνή και έκανε προσπάθεια για διάνοιξη της εισόδου του διαμερίσματος. Με την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε είσοδος στο διαμέρισμα και η κύρια εστία της πυρκαγιάς εντοπίστηκε στον χώρο της κουζίνας. Από το καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε όλο το διαμέρισμα.  Σε συνεργασία με την Αστυνομία έγινε έλεγχος για τυχόν επηρεασμένα από τους καπνούς διαμερίσματα και τυχόν παγιδευμένα άτομα. Αριθμός των  ενοίκων  εξήλθαν της πολυκατοικίας σε ανοικτό καθαρό χώρο. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Τρίτη 12/9 σε συνεργασία με την Αστυνομία». Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γυναίκα δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top