ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Τερέζα Μέι - Συζήτησαν Κυπριακό

Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Τερέζα Μέι - Συζήτησαν Κυπριακό

Την βούλησή του να συνεχιστεί η διαδικασία εντός του πλαισίου του Γενικού Γραμματέα εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προς την πρωθυπουργό γην Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Η συνάντησή τους διήρκεσε σχεδόν 15 λεπτά και έλαβε χώρα στο περιθώριο της συνεδρίασης των ηγετών της Κοινοπολιτείας. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές η Βρετανίδα πρωθυπουργός είπε πως έχουν επιτευχθεί πολλά στις συνομιλίες και δεν θα πρέπει να χαθεί το κεκτημένο τους. Συζήτησαν επίσης θέματα που άπτονται την διαδικασίας εξόδου της της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συναντηθούν στα τέλη Οκωβρίου στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο συνόδου της Ε.Ε. την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η Πρώτη Κυρία παρέστησαν στη συνέχεια στη δεξίωση την οποία παρέθεσαν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντοναλντ Τραμπ και η σύζυγος του Μελανία, προς τους Αρχηγούς Κρατών και κυβερνήσεων με τις συζύγους τους που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση. Το πρόγραμμα του προέδρου Αναστασιάδη ολοκληρώθηκε με δείπνο που είχε με την ηγεσία της ExxonMobil. ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top