ΠΑΡΑ-THEMA

Κύπρια τρελάθηκε και δεν πίστευε στ'αυτιά της με αυτά που άκουγε από αρμόδιους- Ήθελε να γίνει ανάδοχος γονιός

Κύπρια τρελάθηκε και δεν πίστευε στ'αυτιά της με αυτά που άκουγε από αρμόδιους- Ήθελε να γίνει ανάδοχος γονιός

Απογοήτευση, αυτό ήταν το αρχικό συναίσθημα που διακατείχε την Κύπρια που προσπάθησε με διάφορους τρόπους, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, να γίνει ανάδοχος γονιός παιδιού που ζει στην Κύπρο, ωστόσο στο τέλος φαίνεται πως τα κατάφερε. 

Συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκα, προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου θέλησε να εκφράσει το παράπονό της, για το ότι δεν δίνεται η ευκαιρία σε Κύπριους, να υιοθετήσουν ορφανά παιδιά που ζουν στην χώρα μας, ή κάποιας άπορης οικογένειας -να τα μεγαλώσει- αλλά μαζεύονται χρήματα για να στέλνονται στην Αφρική, σε επίσης παιδιά που χρειάζονται βοήθεια για να επιβιώσουν. Η ίδια, υποστήριξε στην ανάρτησή της, ότι επικοινώνησε τηλεφωνικώς με το ορφανοτροφείο του Μακάριου Νοσοκομείο, όπου τους εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ανάδοχος γονιός παιδιού, από την Κύπρο. Με την απάντηση όμως που έλαβε, να την εκπλήσσει και να ζητά ουσιαστικές εξηγήσεις. Η απάντηση που έλαβε, ήταν ότι στην Κύπρο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να υιοθετήσει παιδί, αλλά μπορεί να βοηθήσει με 20 ευρώ παιδάκια στην Αφρική, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην παραπονούμενη. Ενώ στην συνέχεια επικοινώνησε και με το γραφείο ευημερίας, το γραφείο του Πολίτη και άλλους αρμόδιους, όπου η απάντηση και πάλι ήταν αρνητική. Ωστόσο, δεν έχασε τις ελπίδες της και προσπάθησε για ακόμη μια φορά, επικοινωνώντας αυτή τη φορά με παιδική στέγη στην Λεμεσό και εξέφρασε και εκεί την επιθυμία της να γίνει ανάδοχος γονιός, όπου η απάντηση αυτή την φορά ήταν θετική. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ίδια έθεσε τα ερωτήματα, "γιατί προκάλεσαν χάος και αναστάτωση, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να γίνεις ανάδοχος; Γιατί δεν βοηθούν τον κόσμο που θέλει να βοηθήσει; Γιατί δεν βγάζουν στη φόρα να μάθει ο λαός της Κύπρου για αυτό; Γιατί να μας διαφημίζετε μόνο τα παιδάκια στην Αφρική; Τα δικά μας ποιος θα τα δει;".  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top