Ώρες αγωνίας στη Λάρνακα: Τα κύματα έριχναν τη βάρκα του πάνω στους βράχους – Διασώθηκε μετά από επιχείρηση

Ώρες αγωνίας στη Λάρνακα: Τα κύματα έριχναν τη βάρκα του πάνω στους βράχους – Διασώθηκε μετά από επιχείρηση

Άνθρωπος που διέτρεχε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αλιευτικού Καταφυγίου Πετούντας (Αλαμινό) διασώθηκε από το Κέντρο Συντονισμού Ερευνας-Διάσωσης Λάρνακας την Τετάρτη 20/9

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, στις 14:51, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία Λάρνακας που αφορούσε σε άτομο σε κίνδυνο (είχε βγει με τη βάρκα του στα ανοικτά όμως το κύμα τον έστελνε πάνω στα βράχια) στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αλιευτικού Καταφυγίου Πετούντας. Ως εκ τούτου, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή 1 πλωτό σκάφος της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοίκησης Ναυτικού και ναυαγοσώστη από γειτνιάζων ξενοδοχείο. Το κινδυνεύων άτομο διασώθηκε τελικώς στις 15:35 και μεταφέρθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο όπου το πλήρωμα του ασθενοφόρου του Υπουργείου Υγείας του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE