ΚΟΣΜΟΣ

Κινητοποιείται η Αστυνομία στο Βερολίνο λόγω εκλογών και μαραθωνίου την προσεχή Κυριακή 24/9

Κινητοποιείται η Αστυνομία στο Βερολίνο λόγω εκλογών και μαραθωνίου την προσεχή Κυριακή 24/9

Περισσότεροι από 1.500 αστυνομικοί θα κινητοποιηθούν στο Βερολίνο την Κυριακή, ενόψει των βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή να αναμένεται μεγάλη, αλλά και στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για τον ετήσιο μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί.

Η αστυνομία βρίσκεται σε στενές επαφές με εκλογικούς αξιωματούχους και τους διοργανωτές του αγώνα προκειμένου να καθοριστούν τα μέτρα ασφαλείας, ειδικά μετά την φονική επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, τον περασμένο Δεκέμβριο, όπως επίσης και την επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013. Αξιωματικοί της αστυνομίας του Βερολίνου και της ομοσπονδιακής αστυνομίας BKA επισημαίνουν ότι δεν έχουν στην κατοχή τους πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό συγκεκριμένων επιθέσεων, ούτε κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου, ούτε στα 1.779 εκλογικά κέντρα. Η συμμετοχή των ψηφοφόρων στην εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να ξεπεράσει το 72,5% που είχε ανέλθει το 2013, λόγω του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί παράλληλα σχετικά με το μέλλον του αεροδρομίου Τέγκελ του Βερολίνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top