ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: «Νομίζω με κτύπησε ο Αλέξανδρος. Δεν είδα καθόλου τον Οδυσσέα, δεν άκουσα κανέναν πυροβολισμό» - Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: «Νομίζω με κτύπησε ο Αλέξανδρος. Δεν είδα καθόλου τον Οδυσσέα, δεν άκουσα κανέναν πυροβολισμό» - Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις

Με την μη παραδοχή του πατέρα Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους ότι σκότωσε το ίδιο του το παιδί ολοκληρώνονται στις 13/10 οι καταθέσεις για την υπόθεση φόνου της Παραμύθας που σημειώθηκε στις 14/10/2015.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης αναφέρει ότι ο κύκλος καταθέσεων μαρτύρων της υπόθεσης ολοκληρώνεται με την αντεξέταση των τελευταίων μαρτύρων κατηγορίας που επανηκλητεύτηκαν από την υπεράσπιση. Ο 72χρονος Τιμολέοντας αρνείται ότι πυροβόλησε τον 19χρονο γιο του Οδυσσέα. Ο ίδιος όπως αναφέρει το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι εκείνο το μεσημέρι ξύπνησε από τις φωνές των δυο γιών του που διαπληκτίζονταν. Ακολούθως πριν προλάβει να πλησιάσει ισχυρίζεται  ότι ένιωσε ένα κτύπημα «σαν κεραυνό» και πριν χάσει τις αισθήσεις του, είδε να στέκεται μπροστά του μεγαλύτερος του γιος ο Αλέξανδρος. «Νομίζω με κτύπησε ο Αλέξανδρος. Δεν είδα καθόλου τον Οδυσσέα, δεν άκουσα κανέναν πυροβολισμό, δεν είδα κανέναν όπλο», ανέφερε ο 72χρονος. Σε άλλο σημείο της κατάθεσης του ο πατέρας που κατηγορείται εκ πρώτης όψεως με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας του γιού του ισχυρίστηκε ότι οι σχέσεις των αδελφιών ήταν τεταμένες επειδή είχε αγοράσει αυτοκίνητο στον Αλέξανδρο και όχι στον Οδυσσέα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Αίσθηση προκαλεί η θέση της υπεράσπισης του Τιμολή – «Τα αδέλφια τσακώθηκαν μεταξύ τους λόγω ζήλιας…» ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ – Αλέξανδρος Θεμιστοκλέους: «Αντιλαμβάνεστε ότι είδα τον αδελφό μου με τα έντερα έξω;» ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ – Ο Αλέξανδρος Θεμιστοκλέους στο ThemaOnline: «Θέλω να δικαιωθεί ο Οδυσσέας, να λάμψει η αλήθεια» ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: «Εννά κάμνετε ό,τι θέλετε; Εννά σε παίξω!» – Συγκλονιστική μαρτυρία από τον γιό του παιδοκτόνου και αδερφό του φονευθέντα ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top