Τοποθέτηση Μαλά για εκτρώσεις: «H γυναίκα έχει δικαίωμα να αποφασίζει για το σώμα της»

Τοποθέτηση Μαλά για εκτρώσεις: «H γυναίκα έχει δικαίωμα να αποφασίζει για το σώμα της»

 Μετά την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Πολίτης» περί της σύλληψης γυναίκας η οποία προέβη σε έκτρωση το θέμα ανάχθηκε πολιτικό ζήτημα που αφορά μια κοινωνική πραγματικότητα με τους υποψηφίους Προέδρους να τοποθετούνται.

Μετά τον κ. Νικόλα Παπαδόπολο ο οποίος χαρακτήρισε ντροπή αυτό που έγινε και ο Σταύρος Μαλάς τοποθετήθηκε με δημόσια του ανακοίνωση προς τα Μ.Μ.Ε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονος ο Νικόλας Παπαδόπουλος όταν ρωτήθηκε για την φυλάκιση της γυναίκας που έκανε έκτρωση – «Είναι ντροπή… Για όνομα του Θεού!» Συγκεκριμένα ο ίδιος υπογραμμίζει ότι «η γυναίκα έχει δικαίωμα να αποφασίζει για το σώμα της». Δείτε την σχετική ανακοίνωση: "Η γυναίκα έχει δικαίωμα να αποφασίζει για το σώμα της. Για αυτό απαιτείται εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας για τις αμβλώσεις. Πρωτίστως όμως χρειάζεται επιστημονική, περιεκτική και παιδαγωγικά προσαρμοσμένη σεξουαλική εκπαίδευση σε όλες τις σχολικές βαθμίδες. Μια ολοκληρωμένη δηλαδή πολιτική που θα οδηγεί στη μείωση των ανεπιθύμητων εγκυμοσυνών".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE