Αβέρωφ: Η πορεία ανάκαμψης και σταθερότητας πρέπει να έχει συνέχεια

Αβέρωφ: Η πορεία ανάκαμψης και σταθερότητας πρέπει να έχει συνέχεια

Ο Κύπριος πολίτης δικαιούται να έχει ασφάλεια, σταθερότητα και προοπτικές ανάπτυξης, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου λέγοντας ότι γι’ αυτό το λόγο «με χαρά ακούσαμε την εξαγγελία για επαναδιεκδίκηση της Προεδρίας από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη».

Εξερχόμενος του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσίασε τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου και εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «πρέπει αυτή η πορεία ανάκαμψης, ασφάλειας και σταθερότητας να έχει συνέχεια. Με σταθερά βήματα θα συνεχίσουμε να χτίσουμε ακόμα μια καλύτερη Κύπρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».