Αποχώρηση - βόμβα από τo συγκρότημα «Μέλισσες» -Η συγκινητική ανάρτηση στο facebook

Αποχώρηση - βόμβα από τo συγκρότημα «Μέλισσες» -Η συγκινητική ανάρτηση στο facebook

Την αποχώρησή του από το μουσικό συγκρότημα «Μέλισσες», ανακοίνωσε ο Παντελής Κυραμαργιός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

  Η ανάρτησή του: Οι περισσότεροι φίλοι εδώ μέσα μου στείλατε αίτημα φιλίας λόγω της συμμετοχής μου στις μέλισσες. Νομίζω λοιπόν ότι οφείλω να σας γνωστοποιήσω την αποχώρηση μου (για καθαρά προσωπικούς λόγους) από το αγαπημένο μου συγκρότημα. Τα παιδιά είναι ορειβάτες και έχουν νέες κορφές να κατακτήσουν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω. Κρατάω λοιπόν μία μέλισσα στο μπράτσο μου, τους καλύτερους φίλους του κόσμου και εννιά χρόνια γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις. Μετά τις εμφανίσεις στο Λονδίνο , με τις οποίες θα φτάσουμε τα 800 live, κλείνει για μένα ένας μεγάλος και σπουδαίος κύκλος. Το πόσο αγαπώ και ευγνωμονώ όσους στάθηκαν πλάι μας ως τώρα είναι περιττό να το γράψω. Πάντα με αγάπη! Πάντα μέλισσα.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE