Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Πραγματικά έγιναν απίστευτα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι. Νεύρα, ένταση, “ξύλο” και για αποκορύφωμα… εφεύρεση αποβολής στον Σιβού!
Στο 37ο λεπτό του αγώνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, ο Λεόντιος Τράττος έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σιβού για κτύπημα εκτός φάσης σε παίκτη που ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα, μετά από συνεννόηση που είχε με τον 4ο, Βασίλη Δημητρίου.
Από τις επαναληπτικές προβολές της Cytavision δεν φαίνεται καμία κίνηση του Νιγηριανού ακραίου οπισθοφύλακα της Κυρίας. Όπως μας δείχνουν τα τηλεοπτικά ριπλέι, ο Σιβού έτρεξε προς την μπάλα που κατευθύνθηκε στον πάγκο του Απόλλωνα.
Προφανώς και ζήτησε την μπάλα, όμως αυτοί που βρίσκονταν στον πάγκο, την πέταξαν μακριά από τον Νιγηριανό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις