ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασμα Κύπριου Δημοσιογράφου για το νέο θανατηφόρο στη Λεμεσό - «Άλλη μια μάνα να κλαίει, άλλη μια οικογένεια στα μαύρα, άλλο ένα ρεπορτάζ για μας»

Ξέσπασμα Κύπριου Δημοσιογράφου για το νέο θανατηφόρο στη Λεμεσό - «Άλλη μια μάνα να κλαίει, άλλη μια οικογένεια στα μαύρα, άλλο ένα ρεπορτάζ για μας»

Έντονο ήταν το ξέσπασμα του Ευάγγελου Ευαγγέλου, δημοσιογράφου που εργάζεται στη τηλεόραση του Σίγμα, για το νέο θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής 15/10, όπου έχασε τη ζωή του ακόμη ένα νέο παιδί, ο 22χρονος Μάριος Νικολάου από τη Λεμεσό.

Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το κράνος δεν κατάφερε να σώσει τη ζωή του 22χρονου Μάριου – Χτύπησε πιθανόν στα σιδερένια κιγκλιδώματα Λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της Κυριακής 15/10, ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Ευαγγέλου, τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, για τη νέα τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, όπου έσβησαν τα όνειρα ενός νέου παιδιού, ηλικίας μόλις 22 ετών. Τραγική ειρωνεία, ήταν όταν ο Κύπριος δημοσιογράφος ειδοποιήθηκε για το τροχαίο, δεν ήξερε ότι πρόκειται για το παιδί της αδελφής κάποιου καλού του φίλου, κάτι που έμαθε αργότερα. Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της αδελφής του 22χρονου Μάριου: «Γιατί να πάθουμε έτσι πράμα σπίτι μας…» «Καλήμερα φίλες και φίλοι!!!! Το είπαμε το ξαναλέμε!!! Όταν λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα πήρα τηλεφώνημα για νέο θανατηφόρο δυστύχημα και αναχωρώντας απο το σπίτι είπα.... άλλη μια μάνα να κλαίει άλλη μια οικογένεια στα μαύρα άλλο ένα ρεπορτάζ για μας...!!! Είναι άραγε τόσο απλά τα πράγματα...!;;;; Ειδικά την Χρονιά αυτή πραγματικά το πάρα ξηλώσαμε!!! ΕΛΕΟΣ..... Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός παιδιού μόλις 22 ετών....Το πως κ το γιατί δεν έχουν καμία σημασία....! Οι αστυνομικοί στη σκηνή να προσπαθούν εναγωνίως στα μαύρα μεσάνυχτα να εντοπίσουν συγγενείς.... Πρώτη ενημερώθηκε η τραγική μάνα...!!! Και όπως έμαθα λίγο αργότερα επρόκειτο για τον αδελφό ενός καλού μου φίλου...!!! Γιατί;;; Γιατί στα μαύρα μεσάνυχτα στην μέση του αυτοκινητοδρόμου να σβήνουν τόσο άδικα νέοι άνθρωποι...!!! Ούτε το προστατευτικό κράνος που έφερε ο Μάριος δεν του έσωσε τη ζωή...!!! Κρίμα και άδικο...!!! Τι φταίει όμως..;;; Η οδική συνείδηση;;; Η Άγνοια του κινδύνου; Το χιλιοειπωμένο αποκλείεται να μου συμβεί εμένα;;;; φίλες και φίλοι αναλογιστείτε και προβληματιστείτε...Η ζωή είναι μια κ Αναντικατάστατη!!! Σκεφτείτε τους δικούς σας ανθρώπους τις οικογένειες σας!!! Και βάλτε φρένο στους άδικους θανάτους στην άσφαλτο!!! Είναι τραγικό!!!! Προσοχή στους δρόμους!!!!», ήταν τα λόγια του Κύπριου δημοσιογράφου. Διαβάστε επίσης:  ΛΕΜΕΣΟΣ: Ντύθηκε στα μαύρα άλλη μια οικογένεια – 22χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top