ΠΑΡΑ-THEMA

Βιάστηκε να «βάλει» το μεροκάματο ο Λούκας;

Βιάστηκε να «βάλει» το μεροκάματο ο Λούκας;

Αντιδράσεις εκατέρωθεν προκάλεσε η απόφαση του διαιτητή Λούκα Σωτηρίου για αναβολή του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Απόλλωνα το βράδυ του Σαββάτου 25/10.

Σχετικό άρθρο: ΓΣΠ: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Αναντίρρητα το «στολίδι» της πρωτεύουσας και το πιο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κύπρου δεν ήταν σε καλή κατάσταση γύρω στις 19:10 που επιθεωρήθηκε, ωστόσο με την βροχή να έχει καταλαγιάσει και τον χρόνο ως σύμμαχο ο κύριος Σωτηρίου αποφάσισε να στείλει «πρόωρα» για μπάνιο τις δύο ομάδες. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να δοθεί παράταση χρόνου από τον διαιτητή και να περιμένει τουλάχιστον μέχρι τις 20:00 για να αξιολογήσουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΓΣΠ, σε μια περίοδο που το πρόγραμμα τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και του Απόλλωνα είναι βεβαρημένο και με τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις σε Champions και Εuropa League αντίστοιχα. Μερίδα φιλάθλων αποχωρώντας από το ΓΣΠ  υποστήριξαν  πως ο Λούκας Σωτηρίου βιάστηκε να βάλει το «μεροκάματο» στη τσέπη αν και όπως πληροφορούμαστε με την αναβολή ενός παιχνιδιού ο διαιτητής λαμβάνει το μισό ποσό ως αποζημίωση, δηλαδή κοντά στα 325 ευρώ. (δεν αποκλείεται να παίρνει μάλιστα και ολόκληρο το ποσό)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top