ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δίνει τη δική του εκδοχή ο δικαστικός υπάλληλος που καταγγέλθηκε – «Πλήρωσα την ανθρωπιά μου»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δίνει τη δική του εκδοχή ο δικαστικός υπάλληλος που καταγγέλθηκε – «Πλήρωσα την ανθρωπιά μου»

Την ανθρωπιά του θεωρεί ότι πλήρωσε ο δικαστικός υπάλληλος που καταγγέλθηκε από σύζυγο γυναίκας, η οποία επισκέφτηκε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για να ζητήσει νομικές συμβουλές.

Ο λειτουργός του δικαστηρίου, ο οποίος βάσει του ισχυρισμού του καταγγέλλονται επενέβη με επιζήμιο τρόπο στο ζευγάρι που πάλευε να σώσει τον γάμο του, επικοινώνησε με το ThemaOnline και εξέφρασε τις δικές του θέσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Δικαστικός υπάλληλος εξωθούσε στον χωρισμό παντρεμένη – Φέρεται να υπέκλεψε στοιχεία της από το δικαστήριο – Επιστολή από σύζυγο σε Ανώτατο και Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης – ΕΓΓΡΑΦΑ «Πραγματικά με λυπεί που αναφέρθηκαν αυτά τα ψεύδη σε βάρος μου», μας είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τον σύζυγο της κοπέλας τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Είναι και οι δυο γνωστοί μου. Η γυναίκα του ήρθε στο δικαστήριο και επί μια ώρα έκλαιγε έξω από το γραφείο μου. Γνωρίζοντάς την, πήρα το θάρρος να την ρωτήσω πώς μπορώ να την βοηθήσω. Ήταν πολύ σοβαρό το προσωπικό της πρόβλημα που είχε σε σχέση με το γάμο της και δεν μπορώ να το αναφέρω δημοσίως γιατί δεν είναι σωστό. Την λυπήθηκα πραγματικά, όπως θα λυπόμουν οποιονδήποτε άνθρωπο βρισκόταν στην ίδια θέση». Και συνέχισε: «Είναι αλήθεια ότι επικοινώνησα μαζί της αργότερα μέσω facebook, αλλά ο τρόπος που την προσέγγισα δεν ήταν καθόλου προσβλητικός ή παρεξηγήσιμος. Ενημερωμένο ήταν και άτομο του στενού μου περιβάλλοντος. Δεν υπήρχε κάτι πονηρό από πλευράς μου. Γι΄ αυτό και ποτέ ξανά δεν επικοινώνησα μαζί της». Ο δικαστικός λειτουργός, καταλήγοντας, μας ανέφερε: «Ο σύζυγός της ισχυρίζεται ότι υπέκλεψα προσωπικά στοιχεία της από τον φάκελο. Ποιόν φάκελο; Η γυναίκα ήρθε εκεί για να ζητήσει πληροφορίες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά της δια της νομικής οδού. Δεν άφησε στοιχεία. Δυστυχώ διασύρομαι εντελώς άδικα. Η παρουσία μου στο δικαστήριο τόσα χρόνια, μιλά. Δεν έχω δώσει αφορμές και με αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της καταγγελίας, αλλά σίγουρα δεν είναι αληθή τα όσα μου καταλογίζονται». Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top