ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα - Αποχωρούν ακόμη 7 άτομα από το ΔΗΚΟ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα - Αποχωρούν ακόμη 7 άτομα από το ΔΗΚΟ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Τελικά η παραίτηση του Αντρέα Ιατρόπουλου δεν ήταν η μοναδική για το ΔΗΚΟ την Παρασκευή (27/9). Σε επιστολή που απέστειλαν προς τον πρόεδρο του κόμματος κ. Νικόλα Παπαδόπουλο 7 μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος ανακοινώνουν την παραίτηση τους από τις θέσεις τους.

Συγκεκριμένα στην επιστολή παραίτησής τους τονίζουν ότι είναι καθαρά πολιτική παραίτηση γιατί, όπως αναφέρουν, υπό την προεδρία του κ. Παπαδόπουλου το ΔΗΚΟ «έχει ξεφύγει από τις παραδοσιακές αρχές και θέσεις του και από το κατ' εξοχήν κόμμα του κέντρου έχει μετατραπεί σε ένα συνασπισμό συνιστωσών που το μόνο που τους ενώνει είναι το πάθος για την εξουσία και την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών. Στην συνέχεια της ανακοίνωσης τους αναφέρονται σε«επιζήμιες νοοτροπίες για τα εθνικά ζητήματα του τόπου», θεωρώντας τον ίδιο τον Πρόεδρο του Κόμματος ως αποκλειστικά υπεύθυνο για αυτό.
Διαβάστε επίσης Νέα παραίτηση στο ΔΗΚΟ – Αποχωρεί μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου παραπέμποντας σε Πατσαλίδη – ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ηχηρή παραίτηση στο ΔΗΚΟ – Αφήνει τη θέση του Αντιπροέδρου ο Χ. Πατσαλίδης με αιχμές κατά Νικόλα ΔΗΚΟ: Ο Μάρκος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και ανέλαβε ρόλο γεφυροποιού – Γεύμα σε… πρώην – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ υπογράφεται από τα εξής άτομα Πέτρος Δρουσιώτης, Χριστάκης Δρουσιώτης, Ανδρέας Δρουσιώτης, Προκοπία Πάπουτσου, Ισμήνη Καλατζή, Αντώνης Νικολάου και Κωνσταντινίδης Αρίστίδης. Να θυμίσουμε ότι ήδη είχαμε τις παραιτήσεις από τις θέσεις του Αντιπροέδρου του κόμματος και του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Χρίστου Πατσαλίδη και Αντρέα Ιατρόπουλου, αντίστοιχα ανεβάζοντας τους αποχωρήσαντες στον αριθμό των 9 ατόμων μέσα σε μία εβδομάδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top