ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκισης ο 56χρονος που κάρφωσε μπαστούνι του γκολφ στον 42χρονο συγκάτοικο του

ΠΑΦΟΣ: Καταδικάστηκε σε 3,5 χρόνια φυλάκισης ο 56χρονος που κάρφωσε μπαστούνι του γκολφ στον 42χρονο συγκάτοικο του

Ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων επέβαλε την Παρασκευή 3/11 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο σε 56χρονο για υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 42χρονου συμπατριώτη του. 

Η πρόεδρος του  Κακουργιοδικείου ανακοινώνοντας την απόφαση της είπε πως τα εγκλήματα βίας βρίσκονται σε έξαρση καθώς και τα εγκλήματα που προκαλούν τραύματα και βλάβη, ενώ σημείωσε ότι λήφθηκε υπόψη το γεγονός ότι στην υπόθεση λείπει το στοιχείο της οργάνωσης και του σχεδιασμού αλλά και ότι στον παραπονούμενο δεν παρέμεινε μόνιμη βλάβη. Ακολούθως αναφέρθηκε στην άμεση παραδοχή του κατηγορούμενου, στο λευκό ποινικό μητρώο, αλλά και στην πρόθεση του  να αποζημιώσει ακόμη τον παραπονούμενο. Η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου πρόσθεσε, πως θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η κράτηση του 56χρονου που ξεκίνησε από τις 20.7.2017.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε τα πάντα ο 56χρονος - Κάρφωσε μπαστούνι του γκολφ στον 42χρονο συγκάτοικο του

Αναφερόμενο στα γεγονότα το Δικαστήριο είπε πως ο  56χρονος με τον 42χρονο συμπατριώτη του και παραπονούμενο  συγκατοικούσαν  στο ίδιο διαμέρισμα στην συνοικία του Μουτάλου. Ο κατηγορούμενος κατέβαλε την αποπληρωμή του ενοικίου και τα έξοδα συντήρησης του σπιτιού ενώ ο παραπανούμενος κατέβαλε το φαγητό. Όταν κάποιο βράδυ  ο 42χρονος επέστρεψε στο σπίτι υπό την επήρεια αλκοόλης από έξοδο του,  άναψε το φως, τη τηλεόραση και δημιουργήθηκε θόρυβος προκάλεσε την αντίδραση του κατηγορούμενου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΑΦΟΣ: Απόπειρα φόνου εναντίον 42χρονου - Του τρύπησαν τον πνεύμονα με μπαστούνι του γκολφ - «Μόνος του έπεσε πάνω στο μπαστούνι» ισχυρίζεται ο ύποπτος Μετά από έντονη λογομαχία που είχαν ο 56χρονος  άρπαξε ένα μπαστούνι του γκολφ με το οποίο κτύπησε τον 42χρονο με αποτέλεσμα το μπαστούνι να μοιραστεί στα δυο. Ακολούθως , πάνω στην συμπλοκή,  ο 56χρονος φέρεται  να κάρφωσε το σιδερένιο τμήμα του μπαστουνιού στο πλευρό του συμπατριώτη του. Το θύμα μάλιστα της  απόπειρας, ο  42 χρόνος, νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ  Πάφου με σοβαρό τραύμα στο θώρακα μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top