Mίλησε για «διπλό» ο Λαφράνς…

Mίλησε για «διπλό» ο Λαφράνς…

Ο Κέβιν Λαφράνς έκανε δηλώσεις σήμερα στην εφημερίδα Sport Day. Ο Αϊτινός διεθνής αναφέρθηκε στην πολύ καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ΑΕΛ, λόγω των συνεχόμενων νικών. 

Για την… επιστροφή στα ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, δήλωσε ο σέντερ μπακ της Λεμεσιανής ομάδας. 

“Είναι πολύ δύσκολο ματς. Στόχος είναι να νικήσουμε την Ανόρθωση. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο πέραν της νίκης, όπως σε κάθε αγώνα”. 

Για την γρανιτένια άμυνα της ΑΕΛ, ο Λαφράνς σχολίασε: “Παίζω στην άμυνα και δεν μου αρέσει να δεχόμαστε γκολ. Πάντοτε έχουμε ως στόχο να διατηρούμε το μηδέν στην άμυνα και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Εγώ συχαίνομαι να δεχόμαστε τέρμα, το απολαμβάνω φυσικά όταν βάζω γκολ”.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE