ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γίνεται ξανά «κάστρο» και της αλλάζει επίπεδο…

Γίνεται ξανά «κάστρο» και της αλλάζει επίπεδο…

Διαχρονικά το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν ένα μεγάλο όπλο για την Ανόρθωση. Ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην προσπάθεια που έκανε για να κατακτήσει τίτλους και να έχει πρωταγωνιστική πορεία.

Οι αριθμοί των τελευταίων χρόνων κάθε άλλο παρά ικανοποιητικοί ήταν για τους βαθμούς που κέρδισε η Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οι πολλοί χαμένοι βαθμοί ακόμα και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ενδεικτικό των όσων μεταφέρουμε.

Μόνο πέρσι η Ανόρθωση σε 18 παιχνίδια στην έδρας της είχε πετύχει μόλις έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες. Διεκδικήσει 54 βαθμούς και κέρδισε μόλις 25. Ούτε τους μισούς. Φέτος όμως φαίνεται τα πράγματα να αλλάζουν. Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» γεμίζει από τον κόσμο της Ανόρθωσης, υπάρχει παλμός, πίστη και αποφασιστικότητα. Πέντε ματς, τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Και έρχεται και το ντέρμπι με την ΑΕΛ που ο κόσμος θα αποτελέσει ξανά τον 12ο παίκτη.

Όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν η ομάδα δεν κέρδιζε αυτή την εμπιστοσύνη του κόσμου και αν δεν έβγαζε αυτά που βγάζει στο γήπεδο. Το πάθος, την αποφασιστικότητα και τη στόφα μίας ομάδας που θέλει να πετύχει. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος ακόμη και όταν η ομάδα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα χειροκροτεί και στηρίζει.

Αυτό είναι άλλωστε και ένα από τα μυστικά της μέχρι σήμερα πορείας της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα. Ότι κόσμος και παίκτες έγιναν ένα και παλεύουν μαζί για το καλύτερο. Για να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που ο κόσμος θέλει να την βλέπει και εκεί που πάνε χρόνια να βρεθεί.

Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε όλη αυτή την προσπάθεια αποτελεί στήριγμα. Για τους παίκτες, τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση. Για τη διοίκηση γιατί ένα γήπεδο με πολύ κόσμο φέρνει και πολύ περισσότερα έσοδα, δίνει οικονομικές ανάσες και τη δυνατότητα να γίνουν και κάποιες μεταγραφές, βάζοντας λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top