ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίσιμη και σημαντική η πεντάδα αγώνων που ακολουθεί

Κρίσιμη και σημαντική η πεντάδα αγώνων που ακολουθεί

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ΑΕΚ, παρέα με την Ανόρθωση. Στόχος όλων στο στρατόπεδο της ομάδας είναι να μπορέσει στο τέλος της σεζόν να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο, κάτι για το οποίο όλοι παλεύουν και επιζητούν με μανία τα τελευταία χρόνια.

Μέχρι τότε απέχουμε αρκετά, μιας και έχουμε διανύσει μόλις στο 1/3 της σεζόν. Ένας από τους πιο κοντινούς στόχους της ΑΕΚ είναι να μπορέσει να κλείσει το 2017 όσο γίνεται καλύτερα. Απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια για την ομάδα του Ιδιάκεθ. Παιχνίδια που έχουν τη δική τους βαθμολογική και ψυχολογική σημασία.

Άλλο είναι να πάς στη διακοπή των Χριστουγέννων έχοντας την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και άλλο χάνοντας έδαφος.

Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΚ υποδέχεται την Πάφο. Μία ομάδα που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και έχει ήδη κάνει ζημιά σε ΑΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση. Μέσα στην Αρένα όμως η ΑΕΚ επιβάλλεται να πάρει το ζητούμενο, να κάνει το παιχνίδι της και να παραμείνει στην κορυφή.

Ακολούθως έχει άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι. Αυτή τη φορά με την Ομόνοια από την οποία έχασε με το βαρύ 5-2 στον πρώτο αγώνα. «Κλειδί» λοιπόν και εδώ ο παράγοντας έδρα. Μετά ταξιδεύει στη Λευκωσία για να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό, όπου αν βγάλει το καλό της πρόσωπο η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα και την 16η αγωνιστική φιλοξενεί τον Ερμή.

Η χρονιά θα κλείσει στις 20 Δεκεμβρίου με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο. Με λίγα λόγια η ΑΕΚ καλείται να εκμεταλλευθεί την έδρα της στα εναπομείναντα ματς του 2017 και να πάει σοβαρή στα εκτός έδρας για να πάρει νίκες που θα την ανεβάσουν από κάθε άποψη. Σίγουρα το ματς με την ΑΕΛ θα έχει πολλές δυσκολίες αλλά αν καταφέρει και πάει με αέρα στη Λεμεσό θα της δημιουργηθούν και διαφορετικές προϋποθέσεις.

Στο χέρι της είναι να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τα βατά παιχνίδια αλλά συνάμα, αν κερδίσει Ομόνοια και ΑΕΛ, να τις αφήσεις πίσω και να συνεχίσει και την φετινή της κούρσα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top