LIFESTYLE

Ξαφνική αποχώρηση του Λουκά Φουρλά από το TVOne! To νέο του επαγγελματικό βήμα – Όλες οι λεπτομέρειες

Ξαφνική αποχώρηση του Λουκά Φουρλά από το TVOne! To νέο του επαγγελματικό βήμα – Όλες οι λεπτομέρειες

«βόμβα» έσκασε η είδηση της «αιφνιδιαστικής» παραίτησης του Λουκά Φουρλά από τον σταθμό που τον ανέδειξε και μαζί συμπορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Φαίνεται όμως πως μόνο «ξαφνική» δεν ήταν η απόφαση του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή. Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Λουκάς Φουρλάς όλο αυτό το διάστημα έκανε σκέψεις για απομάκρυνση από τα τηλεοπτικά δρώμενα ώστε να αφοσιωθεί στην οικογένεια του που τον έχει ανάγκη αυτό το διάστημα περισσότερο από ποτέ. Όπως μαθαίνουμε ο καταξιωμένος συνάδελφος είχε βολιδοσκοπηθεί στο παρελθόν και από άλλα τηλεοπτικά κανάλια, με προτάσεις μάλιστα πολύ καλύτερες οικονομικά από το TVOne, θέλησε όμως να παραμείνει στον Αρχάγγελο, τον σταθμό που τον στήριξε και τον βοήθησε πολύ ειδικότερα τους τελευταίους μήνες. Κατόπιν όμως πρότασης, η οποία πάρθηκε ομόφωνα και με συναίνεση από όλα τα κόμματα, του προτάθηκε η νέα θέση του εκπροσώπου τύπου της βουλής, μια θέση που ο ίδιος δεν αρνήθηκε και απάντησε θετικά, δίνοντας παραίτηση παράλληλα και από το TVOne. Ο εκλεκτός συνάδελφος λοιπόν, αποχωρεί ως φίλος από τον Αρχάγγελο, το κανάλι που θα είναι για πάντα η οικογένεια του, ανοίγοντας ένα νέο επαγγελματικό «παράθυρο» στη ζωή του που του ευχόμαστε από εδώ και στο εξής να του χαρίζει μόνο χαμόγελα και ευτυχισμένες στιγμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top