ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ο Λιλλήκας «καρφώνει» Νικόλα: «Ξέρουν ότι δεν κερδίζουν τον Αναστασιάδη - Στόχος τους οι εκλογές του 2023»

Ο Λιλλήκας «καρφώνει» Νικόλα: «Ξέρουν ότι δεν κερδίζουν τον Αναστασιάδη - Στόχος τους οι εκλογές του 2023»

Τον Νικόλα Παπαδόπουλο φωτογράφισε ξεκάθαρα ο Γιώργος Λιλλήκας, «καρφώνοντας» τον ότι δεν έχει ως στόχο την απαλλαγή του τόπου από τον Νίκο Αναστασιάδη αλλά κατά νου τις εκλογές του 2023.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος για την Δημοκρατία  Γιώργος Λιλλήκας προέβη σε αυτή την τοποθέτηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Συγκεκριμένα ρωτήθηκε: -Τι απαντάτε σε όσους σας θέλουν κουμπί στο σακάκι άλλου υποψηφίου; Και σε όσους σας βλέπουν να εξαργυρώνεται την υποψηφιότητα σας στη συνέχεια με ένα υπουργείο από το νικητή των εκλογών; -Κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Αυτοί που έχουν την κουλτούρα της εξαργύρωσης λαφύρων σε κάθε εκλογική μάχη. Που με την ίδια ευκολία συγκυβέρνησαν και με τη Δεξιά και την Αριστερά υπηρετώντας όχι αρχές αλλά μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα. Όσον με αφορά δεν αντάλλαξα το 2013 το 25% με κάποιο υπουργείο. Χαλί στον κ. Αναστασιάδη στρώνουν εκείνοι που γνωρίζουν πως δεν τον κερδίζουν στον β’ γύρο, αλλά αδιαφορούν γιατί έχουν ως στόχο τις εκλογές του 2023 και όχι τον τερματισμό της σημερινής διακυβέρνησης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top