Δε γλυτώνει το «νυστέρι» ο Βινίσιους!

Δε γλυτώνει το «νυστέρι» ο Βινίσιους!

Αρκετά πιθανό είναι στο επόμενο χρονικό διάστημα να περάσει από «νυστέρι» ο Βινίσιους. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και λίγο καιρό στον αχίλλειο τένοντα δεν έχει ξεπεραστεί.

Στον ΑΠΟΕΛ γνώριζαν για αυτό το πρόβλημα, όμως τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαiριστής αποφάσισαν να αφήσουν για μεταγενέστερο στάδιο χωρίς να ορισθεί συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Ωστόσο, ο μέσος των «γαλαζοκιτρίνων» με το πέρασμα του χρόνου, νιώθει περισσότερο τις ενοχλήσεις πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να περάσει από χειρουργείο το συντομότερο.

Στην περίπτωση που ο Βίνι περάσει από το «νυστέρι», το πιο πιθανό σενάριο είναι να διαγραφεί και από τον κατάλογο καθώς θα απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.