Αντιλαμβανόμενη των δυσκολιών να… κόψει την κατηφόρα (γράφημα ενδεκάδας)

Αντιλαμβανόμενη των δυσκολιών να… κόψει την κατηφόρα (γράφημα ενδεκάδας)

Αντιλαμβανόμενη τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει ένα ντέρμπι της πόλης, κυρίως το ότι θα είναι εκτός έδρας, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει τίποτα να χάσει πέρα από το να υπερβάλει εαυτό για να μπορέσει να… αποδράσει από εκεί με βαθμολογικό κέρδος.

Η ώρα 18:00 απέναντι στην Ανόρθωση το ζητούμενο δεν είναι άλλο από το «ερυθρόλευκο» συγκρότημα από το να πάρει κάτι από το παιχνίδι στο «ΠΑΠ».

Η κακή πορεία της ομάδας με τη μη ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή μέχρι στιγμής φέρει τεχνική ηγεσία και παίκτες να νιώθουν σε μεγάλο βαθμό την πίεση που υπάρχει και το ότι δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για να συνεχιστεί ο κατήφορος.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση στους Παρκ, Στυλιανού και Μανογιάν, ενώ αν και είναι στην αποστολή οι Βεσελόφσκι και Σανγκόι, εντούτοις, δεν είναι στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Πιθανό σχήμα για τη Νέα Σαλαμίνα είναι Κίρεφ κάτω από τα δοκάρια, Γκράσι και Κούσουλος στο κέντρο της άμυνας, Σεργίου και Κορεϊα στα αμυντικά άκρα, Ρέινολντς, Νταμαχού και Μπριντζίτο η τριάδα στον χώρο του κέντρου, με Πόλιανετς και Ρόκε στα «φτερά» και Μακρίεφ στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE