ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σωτήρας Βοού στο… 97΄ (!), είδε πάλι «εφιάλτες» η Λάρισα

Σωτήρας Βοού στο… 97΄ (!), είδε πάλι «εφιάλτες» η Λάρισα

Συγκλονιστικό φινάλε στο ΔΑΚ! Με γκολ του Βοού στο 97′, η Λαμία του Τεννέ πήρε 2-2 από τον Παναιτωλικό, ενώ βρέθηκε να χάνει 2-0(!) και παρέμεινε αήττητη για 8ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις!

Λαμιάρα… πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αποδείχθηκε επτάψυχη, ξεραίνοντας τον Παναιτωλικό στο 97′ του συγκλονιστικού αγώνα στο ΔΑΚ, για το τελικό 2-2, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της 0-2 ως το 69′!

Ο Βοού ο «χρυσός« σκόρερ, με τους νεοφώτιστους να παραμένουν αήττητοι για 8ο σερί παιχνίδι, σε όλες τις διοργανώσεις, από τις 21 Οκτωβρίου!

Μόλις την περασμένη Κυριακή, θυμίζουμε, το… είχαν κάνει ξανά στη Ριζούπολη, «κλέβοντας» την ισοπαλία από τον Απόλλωνα, και πάλι στα «χασομέρια».

Από την άλλη, ασύλληπτη «αυτοκτονία» για τα «καναρίνια», που πέτυχαν δύο εκπληκτικής ομορφιάς τέρματα, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν, τελικά, με το «διπλό» από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, παραμένοντας -ακόμα- μακριά από το όνειρο της πεντάδας…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης (42′ Βοού), Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι (62′ Καραγιάννης), Βάντερσον, Ακόστα, Κουτρομάνος (29′ Αναστασόπουλος).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μιχάι, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα (70′ Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ (76′ Τσοκάνης), Ρότσα, Μαρινάκης, Μόρας, Μοράρ (78′ Μαρκόβσκι).

Είδε πάλι… εφιάλτες η Λάρισα!

Πέδρο Κόντε, ο… εφιάλτης της Λάρισας. Με το πέμπτο του γκολ στα τρία τελευταία ματς κόντρα στην ΑΕΛ, ο Ισπανός φορ κράτησε όρθιο τον ΠΑΣ Γιάννινα και του χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Είδε πάλι… εφιάλτες η Λάρισα!

Θα βλέπουν τον Κόντε και στον… ύπνο τους στην Λάρισα!

Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε για πέμπτη φορά στα τρία τελευταία ματς κόντρα στην ΑΕΛ και χάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Ο Ναζλίδης με πέναλτι στο 6ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παραμένουν, πάντως, αήττητοι στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα!

Στους 14 βαθμούς βρίσκεται πλέον η Λάρισα, η οποία την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Ξάνθη στο «ΑΕΛ FC Arena».

Δύο περισσότερους έχει ο ΠΑΣ που παίζει στα Γιάννενα με την Λαμία την 14η αγωνιστική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82′ Μασούρας), Ντέλετιτς (73′ Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87′ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (51’ Τζημόπουλος), Γιάκος (90’+1’ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (80’ Μπέτρα), Κόντε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top