ΕΚΔΟΣΗ ΣΕΡΒΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ: Έξι μέρες στο κελί ο 43χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων

ΕΚΔΟΣΗ ΣΕΡΒΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ: Έξι μέρες στο κελί ο 43χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε το Σαββάτο 16/12 διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον άνδρα 43 χρόνων από τη Σερβία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 43χρονος καταζητείτο από τον Ιούνιο του 2017, βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τις κυπριακές αρχές και συνελήφθη στα Σκόπια στις 28 Ιουνίου.
 
Τέσσερα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στις 12 Δεκεμβρίου στα Σκόπια όπου οι αρχές παρέδωσαν τον 43χρονο στις 15 του μήνα. Χθες βράδυ ο ύποπτος μαζί με τους αστυνομικούς επέστρεψαν στην Κύπρο και γύρω στα μεσάνυχτα ο 43χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ύποπτος είναι ένας από τους δύο Σέρβους οι οποίοι έφτασαν στην Κύπρο για να δολοφονήσουν τον Αλέξη Μαυρομιχάλη ωστόσο διέφυγαν όταν πληροφορήθηκαν ότι η Αστυνομία είχε ενημερωθεί για την εγκληματική πράξη την οποία θα πραγματοποιούσαν.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Live εικόνα: Στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, στην Αθήνα, σε μια ιδιαίτερα συμβολική στιγμή για τις σχέσεις Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE