«Τιτλούχος» ο Πατσαλίδης - Ο απόλυτος άρχοντας των Παρασκευών

«Τιτλούχος» ο Πατσαλίδης - Ο απόλυτος άρχοντας των Παρασκευών

Ο Λούης εδραιώθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης με το ΛΟΥΗΣ Night Show τα βράδια της Παρασκευής.

Άλλο ένα ρεκόρ τηλεθέασης έκανε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου η εκπομπή ΛΟΥΗΣ Night Show στον ALPHA Κύπρου.

Η αλλαγή ώρας (Παρασκευή 21.15) έφερε ακόμη πιο ψηλά ποσοστά τηλεθέασης κάνοντας τον Λούη Πατσαλίδη τον απόλυτο άρχοντα της Παρασκευής.

Ομολογουμένως ο Λούης διανύει πλέον την καλύτερή του σεζόν! Παράλληλα ο ALPHA Κύπρου ήταν πρώτος σε τηλεθέαση με ποσοστό 17,9%.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB Nielsen, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου η ΛΟΥΗΣ Night Show σε σύνολο πληθυσμού έφτασε μέχρι 37.7%, ενώ ο μέσος όρος για όλη την διάρκεια της εκπομπής ήταν στο 27.8 %. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE