ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 61χρονη αεροσυνοδός «μπούκαρε» με το όχημά της σε βιτρίνα καταστήματος και μετά του έβαλε φωτιά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 61χρονη αεροσυνοδός «μπούκαρε» με το όχημά της σε βιτρίνα καταστήματος και μετά του έβαλε φωτιά

Ενώπιον Κακουργιοδικείου βρέθηκε την Παρασκευή 23/12, 61χρονη η οποία στο παρελθόν εργάστηκε ως αεροσυνοδός, κατηγορούμενη για εμπρησμός καταστήματος και για άλλες δύο απόπειρες, εναντίον άλλων υποστατικών.  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η 61χρονη γυναίκα, στις 21/7/2017, αναίτια έσπασε με το όχημά της την προθήκη καταστήματος στην Αγλαντζιά και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά.

Επίσης, η πρώην αεροσυνοδός, αποπειράθηκε να βάλει φωτιά σε άλλα δύο υποστατικά της περιοχής, ενώ το ένα προσπάθησε να το κάψει δύο φορές.

Εναντίον της 61χρονης, σχηματίστηκε ποινική υπόθεση, και την Παρασκευή 22/12, καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε τρία χρόνια φυλάκιση, με αναστολή τριών χρόνων.

Ως μετριαστικοί παράγοντες για την απόφαση του Κακουργιοδικείου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, λήφθηκαν μεταξύ άλλων η έλλειψη προσχεδιασμού, ο πρόχειρος και απλοϊκός τρόπος δράσης την 61χρονης, η έλλειψη οικονομικού ή άλλου οφέλους, η ψυχοσύνθεσή της την εν λόγω περίοδο και η απουσία λογικοφανούς έστω κινήτρου, αλλά και η μη έκθεση σε κίνδυνο οποιουδήποτε ανθρώπου.

Επίσης, λήφθηκαν υπόψη το λευκό ποινικό μητρώο της και η παραδοχή και η έμπρακτη μεταμέλειά της.

*Η κεντιρκή φωτογραφία είναι αρχείου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top