ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οι απαντήσεις που αναμένονται από την νεκροτομή του 44χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οι απαντήσεις που αναμένονται από την νεκροτομή του 44χρονου

Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνει η οικογένεια του 44χρονου Διονύση Γεωργίου ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής 24/12 στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας.

Οι πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, αναφέρουν πως ο άτυχος Γεωργίου για άγνωστο ακόμη λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο το οποίο οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν άλλα έξι πρόσωπα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με τον 44χρονο να  παγιδεύεται εντός του οχήματός του και ο θάνατος του επήλθε ακαριαία.

Η νεκροτομή επί της σορού του Γεωργίου ενδεχομένως να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

 Αν δηλαδή ο άτυχος Γεωργίου υπέστη κάποιο πρόβλημα υγείας και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Θυμίζουμε πως ο 44χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE