Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Ανόρθωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Ανόρθωση

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου με επίσημή της ανακοίνωση στέλνει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Μιχάλη Γιασεμή, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στη Κυρία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και ιδιαίτερα ο πρόεδρος και το συμβούλιο του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αποβιώσαντα στην Αυστραλία όπου διέμενε, Μιχάλη Γιασεμή (Σιαλή) σε ηλικία 78 ετών.

Ο εκλιπών, υπήρξε αρχισκόρερ της Ανόρθωσης και των κυπριακών γηπέδων και μάλιστα ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πέτυχε γκολ για λογαριασμό της Μικτής Κύπρου, στις 13 Νοεμβρίου το 1960, στον πρώτο επίσημο αγώνα της με αντίπαλο το Ισραήλ, στο Παλαιό ΓΣΠ.

Αιωνία του η μνήμη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE